Даведаліся сакрэт прыгатавання самых смачных дранікаў ад пераможцы «Дранік-фэсту» Ганны Камісаравай з Бабовічаў
08:00 | 6 снежня | 2024
Снежань у Беларусі прысвечаны гастранамічнаму турызму
Гасцям прапануецца не толькі пакаштаваць традыцыйныя беларускія стравы, але і наведаць сыраварні, фермы і іншыя мясцовыя вытворчасці. Гастранамічны турызм стаў важнай часткай рэспубліканскай праграмы па развіццю галіны. Многія ўстановы ўсё больш папулярызуюць беларускія традыцыі і нацыянальную кухню. Нават разглядаецца магчымасць падачы заяўкі на ўключэнне традыцый прыгатавання дранікаў у спіс Сусветнай спадчыны ЮНЕСКА.